вторник, 16 мая 2017 г.

Прощайте, "Однокласники": в Україні заборонили російські соцмережі та телеканали!



Порошенко ввів в дію рішення РНБО про блокування соцмереж "Вконтакте" і "Однокласники" та інших російських ресурсів на території України.

Про це йдеться в указі №133 / 2017 від 15 травня на сайті ПРЕЗИДЕНТА. Даний указ набирає чинності з дня його опублікування в офіційних виданнях.

Зокрема, нові санкції проти Росії передбачають блокування доступу до таких популярних соціальних мереж, як "ВКонтакте" і "Однокласники". Також доступ заблоковано до всіх сервісів "Яндекса" - "Яндекс.Деньги", "Яндекс.Новини", "Яндекс.Пошта", Метро, ​​Каса, Календар, Кинопоиск, Авіа, Веб-майстер, Відео, Погода), крім головної сторінки "Янедкс".

Під санкції потрапляють і "Mail.Ru Group", сайти антивірусних компаній "Лабораторія Касперського" і DrWeb. Також блокуються активи, заборона на транзакції і мовлення російських телекомпаній: "ТВ Центр", РБК, ВГТРК, "НТВ-Плюс", "Зірка", ТНТ, РЕН, ОТР.

В цілому, в списку санкцій виявилося 468 і 1228 юридичних фізичних осіб. Термін санкції для юридичних осіб триває термін на 1-3 роки, для фізичного - термін на 1-5 роки, а також - безстроково.

В Украине запретили соцсети


ТОП ВІДЕО:

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ