понедельник, 27 мая 2019 г.

Зеленський врятував дітей на пожежі (ВІДЕО)


                         Селище Малигін.  Ковровський район. Володимирська область. Росія


Громадянин Зеленський  
врятував дітей на пожежі


20 травня 14-45 в пожежну охорону міста Коврова надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку за адресою: Ковровский район, п. Малигін, вул. Шкільна, д.54. До місця виклику негайно були вислані пожежні розрахунки Ковровського гарнізону. Коли пожежники прибули на місце виклику, з'ясувалося, що в під'їзді 2-х поверхового будинку горить дерев'яна сходова клітка і речі б / у, які жителі складували в під'їзді під сходами. На щастя, обійшлося без жертв. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем. Загальна площа пожежі склала 20 кв. м. У результаті пожежі від вогню і продуктів горіння сильно постраждала сходова клітка, внутрішнє оздоблення під'їзду, а також вхідні двері в квартири.
 В ході проведення слідчих заходів дізнавачем відділу наглядової діяльності по місту Ковров, ковровского і Камешковского районам Олексієм Забєліним стало відомо, що до повідомлення про пожежу в пожежну охорону, з квартири, розташованої на першому поверсі палаючого під'їзду, через вікно були врятовані двоє дітей. Громадянин Зеленський Іван Станіславович вийшовши з будинку за адресою вул.Шкільна дом№ 54 побачив, що горить сусідній під'їзд. Всередину зайти вже було не можна - палахкотів вогонь і валив дим. Іван став стукати по вікнах. З квартири №5, розташованої на першому поверсі, відгукнулися дві дівчинки підлітки. Він повідомив їм, що горить під'їзд і потрібно йти з квартири через вікно. Вікно зсередини не відкривалося, Івану довелося його розбити ногою. До цього моменту квартира вже стала наповнюватися димом. Іван допоміг дівчаткам вилізти на вулицю. З іншої квартири жінка змогла самостійно вийти через вікно.
До цього часу до під'їзду стали підбігати люди. Викликали пожежників. Але зволікати було не можна - вогонь розгорявся все сильніше і сильніше. Іван і ще двоє чоловіків знайшли відра, стали набирати в них воду і поливати палаючі дерев'яні конструкції. Незабаром приспіли пожежники і приступили до гасіння вогню. Пожежа була швидко ліквідована, вогнеборцям вдалося не допустити поширення вогню на квартири.





джерело
                          ЩЕ ВІДЕО:

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ