пятница, 5 апреля 2019 г.

Дебатам бути. Порошенко та Зеленський погодились на політичну дискусію! ВІДЕО

Картинки по запросу порошенко vs зеленский


Українці готуються до перегляду політичного поєдинку за головне крісло країни. Окремі депутати навіть внесли до парламенту законопроект, який зобов’язує кандидатів на найвищий пост у державі брати участь у теледебатах. Ця ініціатива знайшла відгук у правозахисників та медіаекспертів.




джерело: магнолія




Нагадаємо що, Зеленський і Порошенко здали аналізи:

Про це на брифінгу повідомив головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий.
"Ми використовували декілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі. Були і швидкі тести, результати яких я вже маю можливість оприлюднити. Жодної психоактивної речовини знайдено не було. Упродовж двох годин у нас буде можливість провести більш грунтовне обстеження за допомогою мас-селективного газового хроматографу. Тоді у нас буде інформація про наявність чи відсутність алкоголю у крові. Більш тривалий термін займає процедура обстеження волосся. Вона може тривати до двох тижнів", - сказав лікар.
Він пояснив, що Порошенко крім крові здав на аналіз сечу та волосся, а також пройшов лікарський огляд.
Шоумен Володимир Зеленський, який ініціював експертизу, здав лише кров. При цьому він висловив готовність доздати інші аналізи. Експертизу він проходив у лабораторії "Євролаб", власником якої є прихильник Зеленського Андрій Пальчевський. Результати його аналізів будуть оприлюднені за три дні.



                   ЩЕ ЦІКАВІ ВІДЕО:




Лотерея ЕвроДжекпот: купи один билет - получи второй в подарок!

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ