воскресенье, 30 декабря 2018 г.

Погляд смерті. У Росії встановили Діда Мороза, якого бояться діти. ФОТО

Картинки по запросу Дед Мороз офигевший

Фотографії зі святковими фігурами викликали бурхливе обговорення серед користувачів соціальних мереж.


Діти явно були не в захваті...


У Новокуйбишевську Самарської області РФ на одній з міських площ встановили фігури Діда Мороза і Снігуроньки, до яких бояться підходити діти. На таке святкове оформлення поскаржилися в Мережі місцеві жителі.


- Жителі Новокуйбишевська обурені цими «фігурами». Діти бояться до них підходити. Невже так виглядають Дід Мороз і Снігуронька ?! - поскаржилися місцеві жителі.

 Ці фото фігур на міській площі викликали бурхливу реакцію у користувачів соціальних мереж. Одні помітили відсутність бороди у Діда Мороза, інші заявили, що таких Снігуроньку і її дідуся злякаються навіть дорослі. «Та вже, свині їм з парку Дружба не вистачає, щоб поруч підкласти, і вийде верх несмаку. Автора в студію! »,« Мабуть, отримали завдання в Мінбуді побудувати тіла, а в Мінкульті - виліпити голови. На планерці сваялі, і таке отримали »,« Качки якісь вийшли у них, дідок перекачаний прямо. Снігуронька йому до пари. До році здоров'я це, не інакше! », « Цю парочку встановити би під ялинкою на центральній площі Владивостока, це просто жах », « Наче кошмар побачив. Фантазія підкачала? »- написали люди під фото.

джерело



ЦІКАВІ ВІДОСИКИ