суббота, 17 марта 2018 г.

Український боксер Гвоздик став тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC.(ВІДЕО)

Олександр Гвоздик

Український боксер Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) у ніч на 18 березня у Нью-Йорку в Madison Square Garden провів бій проти француза Мехді Амарв (34-2-5, 16 КО). На кону був титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC.
Українець був відвертим фаворитом цього поєдинку, що і доказав він у рингу, з перших секунд захопивши ініціативу. Він контролював хід поєдинку, проводив атаки і вдало захищався.
Гвоздик та Амар перд боєм
Варто відзначити, що француз теж добре підготувався до бою, попри те, що багато експертів вважали його "прохідним" для українця, і на бій він виходив у ранзі "андердога". Так, після третього раунду в Гвоздика вже була гематома.
До честі українця – він і далі проводив більше атак, його удари проходили і пробивали блоки суперника. Гвоздику вдавалися затяжні атаки.
У 7 раунді у Мехді Амара навіть випала капа. Після цього на рингу розпочався активний кілька секундний бій, коли обоє боксерів зблизилися та провели декілька влучних ударів.
Мехді Амар активно почав атакувати вже у 9 раунді, однак захист Гвоздика вони не пробивали. Найбільшу небезпеку несла гематому на обличчі українця.
В останніх раундах Гвоздик провів вдалу серію ударів, які досягли цілі. Однак Мехді Амар встояв на ногах. Відтак українець переміг за рішенням суддів єдинголосно.
Варто зазначити, що тепер Гвоздик став обов'язковим суперником чемпіона за версією WBC. Поки цим поясом володіє Адоніс Стівенсон, однак 19 травня у Монреалі він боксуватиме з претендентом на титул Баду Джеком.
Окрім того, Гвоздика можуть призначити офіційним претендентом на бій проти російського чемпіона за версією WBO Сергія Ковальова. З відповідним проханням звернувся промоутер українця Боб Арум.

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ