четверг, 15 февраля 2018 г.

"Нічого наші дороги ламати, собаки!" (ВІДЕО)





Жителі Криму протестують проти будівництва траси для перегонки військової техніки окупантів.

"Крим. Підрядник траси« Таврида », яку будують для швидкого введення-виведення окупаційних військ і розпилу бабла, розбив дорогу так, що сам не може по ній їздити. Кримчани коментують:" Нічого наші дороги ламати, пси! ", - пише блогер Кримський бандерівець.

Траса місцевого значення Орловка-Кача почала руйнуватися в кінці січня, коли в Німецькій балці біля Качи почалися роботи з благоустрою пляжу. Важка техніка зриває нависає над береговою лінією обрив, а що утворюється грунт самоскидами вивозять під Бахчисарай - на склади будматеріалів для "федеральної" траси «Таврида», пише сайт Примітки.

За пару тижнів на відремонтованому в 2016 році полотні з'явилися десятки ям, жителі долини щодня викладають їх фото та координати в соцмережі. На дорозі вже сталося кілька серйозних аварій, в тому числі лобових зіткнень і «перевертнів», а на вихідних в одній з ям застряг автобус.

І ось вчора сталося те, чого перевізники явно не очікували: навантажені грунтом машини і самі почали застрявати в ямах. Величезні в порівнянні зі звичайними легковиками колеса не дозволяють подолати перешкоду, виїхати без сторонньої допомоги самоскиди не в змозі. Їх визволяють з допомогою техніки.

«Дорогу латають кожен день, - розповідають місцеві. - До вечора все ями закидані свіжим асфальтом і укочені. Але грунт везуть всю ніч, самоскиди не тільки самі перевантажуються, але ще і чіпляють причепи, поки на дорогах немає даішників. До ранку свіжий асфальт видавлюється, кришиться, а розмір ям - збільшується ».

Після того, як вантажівка, що застряг в ямі 14 лютого, витягли, на дорозі залишився гігантський кратер.

ВІДЕО:







Джерело:  sprotyv.info


ЦІКАВІ ВІДОСИКИ