понедельник, 23 октября 2017 г.

Дівчину, що вкрала дитину з садка, могли вбити - подробиці (ВІДЕО)

Картинки по запросу Девушку, укравшую ребенка из садика

Журналісти розшукали будинок, в якому до свого затримання проживала крадійка двомісячної дівчинки з дитячого садка Даяна Шаль.

Як виявилося, Даяна Шаль проживала на столичній Татарці, в старій чотириповерхової «Сталінці» в квартирі разом з рідною тіткою і двома племінниками. Сусіди по будинку були відверто в шоці, коли дізналися, що до крадіжки причетна дівчина, яку вони часто бачили у дворі з дитиною. Правда, не зі своєю, якого зі слів викрадачки вона народила і віддала незнайомим особам, а з дитиною її тітки.

  «Я народила три місяці тому, але віддала свою дитину, оскільки мене б убили батьки. Потім мені принесли мою дитину, але вже мертвою і я її викинула в смітник, прямо біля парадного будинку », - розповіла Даяна Шаль відразу після свого затримання в суботу, 21 жовтня

 
Сусідка по сходовому майданчику, яка живе навпроти, підтвердила слова комунальників, бачила, як Даяна гуляє у дворі з дитиною, але не зі своєю, тому що не народжувала, а з малюком її рідної тітки.

 «Три місяці тому народила її тітка. З дитям все в порядку. Я їм ще памперси купувала », - сказала сусідка по сходовому майданчику.

 Вона також додала, що мама, яку так боїться Даяна, давно померла. А зараз дівчина живе з бабусею, рідною тіткою і її племінниками.

ВІДЕО:


Нагадаємо, в понеділок, 23 жовтня, Оболонський районний суд задовольнив клопотання прокуратури, обравши Даяні запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета.

Джерело: gorodkiev

Дали гідну відповідь окупантам: з'явилося відео нічного бою під Авдіївкою!

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ