пятница, 27 октября 2017 г.

Ветерани покарали водія маршруики,кривдника матері загиблого бійця АТО. ВІДЕО

Представники С14 і "Союзу ветеранів війни з Росією" побили водія маршртукі, яких нахамив матері загиблого бійця АТО і відмовив їй у пільговому проїзді.

 Ветерани провели рейд проти водія маршрутки, який образив матір загиблого бійця АТО. Він відмовився везти жінку за пільговим тарифом, пояснивши це тим, що в його автобусі вже знаходяться два пільговика. Коли сестра загиблого бійця спробувала послатися на існуючий закон, який дає право сім'ям загиблих користуватися маршрутками, незважаючи на кількість пільговиків, водій почав вести себе неадекватно і крикнув:
 "Покажи мені, де він похований! Треба було не їхати туди!".

 Прибулі на місце подій поліцейські, як написала сестра бійця, також відмовилися допомагати.

ВІДЕО:





"Автоперевізник" Кийтранс-2005 "з міста Вишневе обіцяв звільнити водія і вибачитися перед матір'ю. Нікого не звільнили. Перед жінкою не вибачилися. Отже, покарали виродка ветерани АТО, а далі буде вибачатися" Кийтранс ""




Джерело: newsone

Gamiss
Gamiss
New Women Men Kids Jewelry Bags Home Beauty
Promoções Especiais
TO BE FIRST TO GET DISCOUNTS AND EXCLUSIVE OFFER:
{your-email@example.com}   Subscribe  
 
Save more on Gamiss, just sign up and get the discount up to 70% OFF!
 
Subscribe   Subscribe   Subscribe   Subscribe
$9.74
$24.35
  Subscribe
 
$5.17
$11.82
  Subscribe
 
$11.04
$26.22
  Subscribe
 
$10.40
$25.78
  Subscribe
Gamiss is a leading international online fashion clothing store. We offer you a complete range of trendsetting, contemporary fashion apparel and accessories including clothing, jewelry, bags, shoes, hair products, watches and home use products at the lowest prices. One word: we have everything you want or need to get fashion forward.
 
 

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ