воскресенье, 15 октября 2017 г.

"- Ребята вы че, охерели?" Патрульні порвали жінці пальто і подряпали машину (відео)




Поліцейські побилися з жінкою-водієм, що відмовилася пред'являти докумети. Відео з епізодом інциденту розмістив "Київ LIVE".

Поліцейські попрохали показати документи у жінки-водія, але такі їм не були надані. Замість цього жінка намагалася додзвонитися до невідомого абонента. Поліцейські виволокли громадянку з машини, після нетривалої боротьби заламали руки за спину і наділи наручники. Пасажирка зняла сутичку водія з поліцейським на відеокамеру.

За однією з версій, поліцейські зламали затриманої руку, порвали пальто і подряпали автомобіль, а жінка-водій направила в прокуратуру заяву про дії поліцейських.



Думка коментаторів, які ознайомилися з відео радикально розділилися. Частина аудиторії впевнена, що "поліцейські молодці, діяли в рамках закону". Друга впевнена, що кожен має право викликати адвоката.

ВІДЕО:




Хто тут правий хто ні, звичайно думки розділяться. Але на мою думку праві тут копи. А як гавкала пасажирка, що явно відноситься до категорії ТП, пістолет до лоба і так далі і значно гірше могло бути якщо ця клуша (папіку позвоню) так би вела себе скажімо в США, хоча так воно себе там би не вело. Це тут воно вийобуеться, а як копи будуть діяти приблизно так, то і охочих займатись хуйньою буде менше. Закон повинен бути один для всіх!



Джерело:  kiev.sq.com.ua



                  РОЗ
УМНИЙ  МАЙНЕР


На кого працює російська мафія: стали відомі приголомшливі подробиці (відео)

ЦІКАВІ ВІДОСИКИ